EN TÀPER

Autor: Parellada, Ada

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

EN TÀPER

EN TÀPER

14,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SALSA BOOKS
Publicación:
11/04/2013
Colección:
SALSA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Avui dia portem una vida molt atabalada: la feina, l'escola, horaris llarguís sims que no ens permeten parar al migdia per anar a casa i que impliquen un desgast físic i econòmic que no hem de permetre. La solució arriba dins d'un tàper. Poder portar la taula de casa nostra a l'oficina, al menjador de l'escola o a un banc …

Avui dia portem una vida molt atabalada: la feina, l'escola, horaris llarguís sims que no ens permeten parar al migdia per anar a casa i que impliquen un desgast físic i econòmic que no hem de permetre. La solució arriba dins d'un tàper. Poder portar la taula de casa nostra a l'oficina, al menjador de l'escola o a un banc del parc més proper quan el temps ens ho permet, és tot un luxe. Aquest llibre està ple de receptes i idees que ens permetran omplir el tàper de menjar casolà ben bo i sa que podrem degustar on sigui i que ens donarà la seguretat que els nostres fills mengen bé allà on dinin. L'Ada Parellada ens porta les millors opcions per omplir el nostre tàper i, el que és més important, el dels nostres fills, amb la garantia d'estar prenent els nutrients essencials que el nostre cos necessita d'una manera divertida i amb tot el sabor.
Leer más

Más libros de Parellada, Ada

Todos los libros de Parellada, Ada

Más información del libro

EN TÀPER

Editorial:
SALSA BOOKS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15193-24-1
EAN:
9788415193241
Nº páginas:
0
Colección:
SALSA
Lengua:
CATALAN
Alto:
150 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Ada Parellada és una de les cuineres més conegudes i actives de casa nostra. El seu cap és una olla de pressió de projectes i d'activitats que sempre tenen a veure amb la difusió de la cuina, amb el trencament de mites i de prejudicis i amb l'obertura de fronteres.La idea que guia els seus passos és una mena de socialització de la cuina, els esforços per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i comenci a remenar estris i productes fins a aconseguir un plat que es pugui compartir i assaborir.És inquieta i hàbil, i aconsegueix transmetre optimisme i generar complicitat.Sal de vainilla és la seva primera novel·la. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar